Sevärdheter i Karlstad

I Karlstad finns både förstklassiga hotell såväl som Bed & Breakfast och vandrarhem. Oavsett om du vill bo mitt i stan eller vid vattnet så finns det många möjligheter

Den första advent väcks Alsters herrgårds populära julmarknad åter till liv. Vi får ta del av den största marknaden på Alsters herrgård någonsin. Närproducerad mat, genuint hantverk och slöjd, härlig stämning med evenemang som ponnyridning, julpyssel och fiskedamm är några av de saker herrgården kommer erbjuda. Här finns något för alla, stora som små. Ta med dig familj och vänner för att uppleva en traditionell julmarknad med enbart värmländska inslag.

Turista i Karlstad

I Karlstad finns både förstklassiga hotell såväl som Bed & Breakfast och vandrarhem. Oavsett om du vill bo mitt i stan eller vid vattnet så finns det många möjligheter. Med ett 15-tal hotell från kedjor som Elite, Best Western, Choice och Scandic så kan man få sina önskemål om boende uppfyllt. Förutom fina hotell har Karlstad ett flertal Bed & Breakfast och även ett stort vandrarhem. Man kan kombinera sitt boende med ett teaterbesök eller en hockeymatch. Kanske vill du bara gå ut på en shoppingrunda eller ta med barnen till Mariebergsskogen – Karlstads stadspark. Här finns boenden som passar de flesta önskemål oavsett vad man väljer att göra. Vill man istället åt natur, sol och bad så finns en rad olika campingar. På till exempel Skutberget eller Bomsta bor man i stuga, tält eller husvagn med Vänern som närmaste granne. Kombinera campande med en utflykt på sjön så får man en oförglömlig upplevelse.