• Evenemang idag
Onsdag
31
Januari 2018
Nöjesfabriken Karlstad

Månegarm, Cruachan & Ereb Altor

Åldersgräns: 18 år
Dörrar: 18.30 * Stagetime från 19.00.

De nordiska hedningarna Månegarm far i härnad! Sida vid sida med Irländska Cruachan och landsfränderna Ereb Altor kommer en turné om fem strandhugg genomföras som den 31:a januari når Vänerns strand och Karlstad!


***

MÅNEGARM: Viking/pagan metalband från Norrtälje som såg dagens ljus i slutet utav 1995. Ett utav de första akter som införde traditionella instrument som violin och flöjt i sin metal och sanna pionjärer inom genren. Med 10 fullängdsalbum och otaliga räder utomlands i ryggen står nu bandet redo att blicka inåt landet!

CRUACHAN: Folkmetal från Dublin med anor från tidigt 90-tal och en utav grundarna till genren. Bandet har plockat sitt namn från den arkeologiska platsen Rathcroghan & inkorporerar effektivt keltisk mytologi och folkmusik för att sätta sin unika prägel på musiken.

EREB ALTOR: Gävelbandets Vikingametal räds inte sina starka influenser till Bathory & är en homage till till genren samtidigt som de i tvära kast anammar ljudlandskapet från black, death & doom. Med sitt sjätte album "Ulfven", som släpptes tidigt 2017, har de släppt lös en best omhuldad utav eleganta riff!

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nöjesfabriken). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Månegarm, Cruachan & Ereb Altor, Nöjesfabriken

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari