• Evenemang idag
Tisdag
30
Januari 2018
Karlstad Makers Karlstad

Prova-på-kväll

Välkommen till en gratis prova på-dag där du får bekanta dig med 3D-utskrifter, CNC-fräsen, elektronikstationen, CNC-broderi, skärmaskinen och annan utrustning som finns på Karlstad Makers!

Det finns möjlighet att testa olika metoder och få inspiration till ett eget projekt. För de som vill, finns det efter denna kväll möjlighet att delta i en grupp som träffas i lokalen regelbundet. Då får du mot en mindre kostnad tillgång till lokalerna, gemenskap med andra makers, samt möjlighet till stöd och råd från personalen på Karlstad Makers.

Välkommen att tillsammans med Medborgarskolan utforska Karlstads makerspace!

Om Karlstad Makers
Karlstad Makers är en verkstad och ett makerspace, som är en del av Karlstad Innovation Park. Det är en plats som syftar till att främja utforskande i gränslandet mellan teknik, konst och hantverk och uppmuntra till lekfullt meckande. Karlstad Makers driver innovation genom samarbete. Du kan ta del av verkstaden för att utveckla dina idéer, själv eller tillsammans med andra.

Datum
Tisdag 30 januari 2018 kl 17:00-19:30

Anmälan obligatorisk, senast 25 januari.

I siffror

14 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

67 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Karlstad Makers). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Prova-på-kväll, Karlstad Makers

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari