• Evenemang idag
Onsdag
7
Februari 2018
King Creole shop & café Karlstad

Mats Westling

Skall bli kanon att komma tillbaka till fina Karlstad igen! Denna gången till ett nytt ställe som drivs av Gun Nyström, King Creole Café. Gun drev tidigare mycket förtjänstfullt Café August, en underbar kulturbas, på vilken jag spelade flera gånger genom åren. Kom gärna i tid då det är begränsat med platser. Varmt välkommen! Mats

Mats Westling slog igenom med låten “Perfekt” 2008, hämtad från skivan ”Café Jacob”. Låten blev snabbt en av bl. a Riksradions mest önskade och spelade, låg dessutom högt på Försäljnings topplistor. Han är en flitigt turnerande artist över hela Norden och under förra året släpptes bl. a låten ”Ömtåligt gods” som fick ett underbart mottagande i både Sverige och Finland. Mats nya och sjätte album ”Maneter och Poesi...”, släpptes i butik och digitalt 10 November 2017. I samband med detta åkte han på en turné med start på Nalen, Sth till ett tiotal städer runt om i Sverige. Mats har genom åren samarbetat med artister som Jill Johnson, Björn Olsson, Idde Schultz etc. På såväl singlar som på albumet jobbar Mats denna gång med Studio Epidemin, Petter Eriksson som tidigare producerat/spelat in artister som Daniel Lemma, Sofia Karlsson etc.

Mats hittar i sina texter ett djup, i till synes vardagliga händelser och skriver om längtan efter ett mjukare och mindre egocentrerat samhälle. Han betonar vikten av att bejaka fantasin och barnasinne, för ett mer innovativt tänkande. Han jämförs med artister som bl a Winnerbäck och LeMarc vilket han ser som en stor komplimang.

Under konserten håller Mats Westling och hans gitarr en nära kontakt med publiken med berättelser och vissa aktiviteter, vilka brukar bli medryckande och inspirerande. Som en i publiken uttryckte det efter en kväll - Det här var en verkligen en själslig workout!

Hemsida: http://www.matswestling.se
Perfekt, video: https://www.youtube.com/watch?v=im-v-KZZfww
Fler videor och TV inslag: http://www.youtube.com/results?search_query=mats+westling&aq=f

Mer nöjen på King Creole shop & café
Lördag 24 Februari 2018
I siffror

39 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(King Creole shop & café). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Mats Westling, King Creole shop & café

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari