• Evenemang idag
Onsdag
30
Maj 2018
SCALATEATERN KARLSTAD Karlstad

ANNIKA R MALMBERG - FRAMGÅNG OCH VINNANDE TEAM

Annika R Malmberg Hamilton är en framgångsexpert med massor av energi! Hon är en av Sveriges mest färgstarka föreläsare och hennes förmåga att skapa insikter och förändring genom humor och igenkänning gör henne till en av våra mest uppskattade talare.
I maj är det äntligen dags att välkomna Annika till Karlstad! Föreläsningen med temat ”Framgång och vinnande team” ger dig handfasta råd och verktyg som gör dig bättre på att kommunicera, samarbeta och prestera. Hon avslöjar hemligheten bakom framgång och ger dig konkreta tips om hur du kan vända motgångar och avundsjuka till din fördel.
Föreläsningen ger dig kunskap om hur ni tillsammans bygger och utvecklar ett ännu bättre team. En grupp som verkligen gör jobbet, som drar åt samma håll och där ni använder det faktum att ni är människor med olika personligheter och olika kvaliteter. Annika ger er nycklarna till ett framgångsrikt samarbete med hjälp av en pedagogisk modell i fyra färger som resulterar i ökad förståelse för varandras olikheter och team där fokus ligger på arbetsglädje och resultat.
Annika är känd för att vara resultatinriktad och samtidigt mycket underhållande. Med sin personlighet och värme förmedlar hon sitt budskap på ett säkert och energisprakande sätt. Vi lovar en energikick utöver det vanliga!
Tid: 8.30-10.00

Biljetter & tider

Onsdag 30 Maj 2018 08:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(SCALATEATERN KARLSTAD). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. ANNIKA R MALMBERG - FRAMGÅNG OCH VINNANDE TEAM, SCALATEATERN KARLSTAD

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj