• Evenemang idag
Onsdag
9
Maj 2018
King Creole shop & café Karlstad

Mats Westling

Skall bli superkul att komma tillbaka till fina Karlstad igen! Denna gången till ett nytt ställe som drivs av Gun Nyström, King Creole Café. Gun drev tidigare mycket förtjänstfullt Café August, en underbar kulturbas, på vilken jag spelade flera gånger genom åren. Kom gärna i tid då det är begränsat med platser. Varmt välkommen! Mats
King Creole Shop & Café
Nygatan 8
652 20 Karlstad Telefon 0731-814173
e-post info@cafekingcreole.se

Mats Westling slog igenom med låten “Perfekt” 2008, hämtad från skivan ”Café Jacob”. Låten blev snabbt en av bl. a Riksradions mest önskade och spelade, låg dessutom högt på Försäljnings topplistor. Genom ett flitigt turnerande har han byggt upp en hängiven publik runt om i Sverige/Norden och är mer dedikerad än någonsin. Mats släppte i November -17 sitt sjätte album ”Maneter och Poesi..” producerat av Petter Eriksson som tidigare jobbat med bl a Daniel Lemma och Sofia Karlsson. Mats har genom åren även samarbetat med artister som t e x Jill Johnson, Björn Olsson, Idde Schultz etc.
Han hittar i sina texter ett djup, i till synes vardagliga händelser och skriver om längtan efter ett mjukare och mindre egocentrerat samhälle. Han betonar vikten av att bejaka fantasin och barnasinne, för ett mer innovativt tänkande.
Under konserten håller Mats Westling och hans gitarr en nära kontakt med publiken med berättelser och vissa aktiviteter, vilka brukar bli medryckande och inspirerande. Som en i publiken uttryckte det efter en kväll - Det här var en verkligen en själslig workout!
Hemsida: http://www.matswestling.se
Videor och TV - inslag: http://www.youtube.com/results?search_query=mats+westling&aq=f

I siffror

60 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(King Creole shop & café). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Mats Westling, King Creole shop & café

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli