Fredag
27
Juli 2018
NÖJESFABRIKEN Karlstad

Peace Conspiracy - Live på Innergården

Kärleken till 70-talsmusik och en önskan om att sprida positiv energi i en kaotisk värld, det var vad som förde Peace Conspiracy samman. På scenen bjuder dom på nytolkningar av klassiker och originalmusik med samma känsla och viktiga budskap; Peace, Love and Understanding!
PEACE CONSPIRACY:
Bandet gör tolkningar av klassiker som Led Zeppelins Whole Lotta Love och Californa Dreaming. Och den starkaste tolkningen är förmodligen Lennon/ McCartney låten "With a little Help from My Friends" där meja visar en helt ny sida i sitt artisteri.
Original spåret ”Peace Love and Understanding” skriven av Meja och Tom DeLuca har en hippie rock känsla och ett tydligt budskap.
– Vi skrev låten i Los Angeles för många år sedan, med terroristattacker och hemskheter i åtanke. När även lilla Sverige drabbades förra året tog jag fram låten och skrev om verserna. Vi behöver mer Peace Love and Understanding, säger Meja
Peace Conspiracy består av
Meja - Sång
Conny Bloom - gitarr/vox (Electric Boys)
Mats Rydström - bas (Abramis Brama)
Ronnie Åström - gitarr/vox (The Cloudberries)
Henke”Honky” Widen - keys/orgel
Thomas Broman - trummor (Great King Rat).
Ålder: 18 år | Dörrar: 18.00 | Stagetime ca 20.00 |
Begränsat antal sittplatser på innergården

Biljetter & tider

Fredag 27 Juli 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(NÖJESFABRIKEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Peace Conspiracy - Live på Innergården, NÖJESFABRIKEN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli