Söndag
2
December 2018
KARLSTAD CCC Karlstad

SISSELS JUL

Få artister i norden är så starkt förknippade med julen som Sissel Kyrkjebø.
Hon tar vara på de gamla traditionerna samtidigt som hon varje år alltid lyckas förnya sig.
Einar Engelstad, Bergens Tidende – Sissels jul 2017
Tillsammans med rösten så har Sissel den unika utstrålningen på scen som gör att du känner att hon sjunger direkt till dig och bara dig. Kombinationen av den fantastiska rösten och scennärvaron har gjort Sissel till en mycket eftertraktad artist i stora delar av världen. Hon har under åren samarbetat med Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel och José Carreras för att nämna några.
Bara i Norden har Sissels julkonserter setts av över 1 miljon människor ett närmast oslagbart rekord i detta sammanhang.
Tillsammans med Placido Domingo och José Carreras blev Sissel inbjuden att genomföra den första julkonserten i Moskva efter Sovjetunionens fall.
Sissels Jul 2018 kommer förutom Sverige bland annat att besöka Norge, Danmark och Tyskland så välkommen på en konsert med genuin julstämning.

Biljetter & tider

Söndag 2 December 2018 18:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(KARLSTAD CCC). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SISSELS JUL, KARLSTAD CCC

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober