• Evenemang idag
Fredag
4
Maj 2018
Nöjesfabriken Karlstad

Kvelertak + Tempel + Skallbank

Ålder: 18år
Se nojesfabriken.seför aktuella hålltider.


Kvelertak gör ett avbräck från sin turné med Metallica och gör en exklusiv spelning i Karlstad 4:e maj!

Metal Clüb presenterar stolt bandets andra besök i solstaden;
Senaste nedslaget ägde rum 2011 och mycket mjød har flutit under broarna sedan dess! Nu är bandet skyldiga till tre lysande fullängdare och har en månghövdad publik följer dom världen över.

Support: Skallbank + Tempel

KVELERTAK: Det här sexhövdade riffmonstret från grannlandet i väst tog bokstavligt talat strupgrepp på hela världens hårdrockspublik när de släppte sitt debutalbum 2010.

Snudd på inget band tidigare hade så bryskt vågat blanda de genres som kännetecknar bandet och fått till en vinnande formula; Rå hedonisk rock n roll blandat med inslag från black metal & hardcore med lyrik på norska. I mångas ögon har de gått från klarhet till klarhet med sina två ytterligare albumsläpp och har turnérat världen över mer eller mindre konstant sedan starten. Dels i egen regi såväl som support till band som Ghost och nu senast Metallica... Ingen lätt uppgift att slå brett ute i världen men det har de sannerligen lyckats med.

Snacka om en välförtjänt klättring upp till toppen!

TEMPEL: Bandet består av de tre bröderna Espen, Kjetil & Inge samt deras bästa vän Andreas. De har spelat tillsammans i flera olika konstellationer de senaste 15 åren och har med Tempels utveckling hittat den formula som de trivs bäst med! Med sitt självbetitlade debutalbum i ryggen, som är fullproppad med feta riff, lekande gitarrsolon, stenhårda trummor & svängiga melodier, är det dags att visa Sverige & Karlstad vad de går för!

SKALLBANK: Ta en stor del Hellacopters, addera Turbonegro & ett särdeles riv i sångstrupen... och en nypa punk på det. Där någonstans hittar du ljudbilden från Karlstadbördiga Skallbank!

Sedan 2014 har det producerats en rad singlar, videos och deras EP "Grav Efter Grav" såg världens ljus under herrens år 2017. Eller ja... Då misantropi och en stor portion misstro till högre makter är ett återkommande inslag i lyriken så låt oss skippa det där med herrens år.

Red dig självt och ta beslutet att bevittna denna kvintett live, det är du väl värd!

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nöjesfabriken). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Kvelertak + Tempel + Skallbank, Nöjesfabriken

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli