• Evenemang idag
Fredag
19
Oktober 2018
NÖJESFABRIKEN Karlstad

HÄSTPOJKEN LIVE!

I april släpptes Hästpojken sitt efterlängtade album "Hästpojken är död" som följdes av två utsålda konserter. Som tur är var detta bara startskottet utav en rad spelningar som tar duon till Karlstad i höst!
HÄSTPOJKEN: Göteborgsduon bildades ur resterna av ikoniska banden Broder Daniel och Bad Cash Quartet. I år fyller de tio år och är med sina träffsäkra texter och drivna i musik idag sedan länge etablerade som en av landets bästa band i egen rätt!
Deras fjärde album släpptes i april och var det första på fem år. Titeln "Hästpojken är död" visade sig dock vara långt ifrån sanningen! Skivan fick stor uppmärksamhet i media, fina recensioner och de två releasekonserterna i Stockholm och Göteborg sålde slut på nolltid.
19:e oktober får Karlstad chansen att uppleva duon livs levande på Nöjesfabrikens stora scen!
Dörrar: 21.00 - Stagetime 22:00
Mer info se www.nojesfabriken.se
Ålder: 18 år, Legitimation krävs vid inpassering.

Biljetter & tider

Fredag 19 Oktober 2018 21:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(NÖJESFABRIKEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. HÄSTPOJKEN LIVE!, NÖJESFABRIKEN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober