Torsdag
30
Augusti 2018
SCALATEATERN KARLSTAD Karlstad

AUGUSTIFAMILJEN OCH EDDA MAGNASON

Augustifamiljen, med kapellmästare Stefan Sporsén, är det högaktade och personliga husbandet i TV-succén På Spåret, där de har medverkat i över hundra avsnitt. Bandet som bildades ur Håkan Hellströms kompband har vid detta laget spelat med de flesta stora svenska artister, och består av starka musikprofiler, såsom Sylvester Schlegel (The Ark), Daniel Gilbert (Broder Daniel), Simon Ljungman, Björn Almgren och Jonas Gustavsson (Division O L L).

Edda Magnason blev enormt hyllad i filmen om Monica Zetterlund, porträtterandes Monica - men är inte minst en fantastisk sångerska och låtskrivare. Hon har samarbetat med Augustifamijen flera gånger, inte minst med flera finfina framträdanden i SVT’s På Spåret. Tillsammans kommer de bjuda på såväl På Spåret-örhängen som originallåtar av Edda!
Längd: ca 1 tim 30 min, ingen paus.
Rullstolsplats bokas på Scalateatern 054-190080
13-Årsgräns

Biljetter & tider

Torsdag 30 Augusti 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(SCALATEATERN KARLSTAD). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. AUGUSTIFAMILJEN OCH EDDA MAGNASON, SCALATEATERN KARLSTAD

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli