Fredag
9
November 2018
NÖJESFABRIKEN Karlstad

Good Harvest - Live på Bar Teatral

Bar Teatral presenterar Good Harvest första spelning i Karlstad!
Bandet består av Hanna Enlöf och Ylva Eriksson. En duo som snabbt insåg att de inte behövde något annat än varandra, akustiska gitarrer och utsökt sammanflätat stämsång för att kunna skapa den känslofyllda musik de framför. Sagt och gjort – Good Harvest bildades!

Genombrottet kom med en hyllningscover till Joni Mitchell, ”Woodstock” vars livevideo snabbt har nått nästan tre miljoner visningar på Facebook. En av duons stora fans är Per Gessle, som snabbt signade Good Harvest som första akt ut på sitt egna skivbolag.
Good Harvest har lagt ett hektiskt 2017 bakom sig med b.la. spelningar som förband till Christian Kjellvander, Per Gessle & Kris Kristofersson. Närmare 100 konserter på såväl festivaler som konserthus då de har passerat genom flertalet europeiska länder och för första gången satt fot på amerikansk mark. I mars kom debutskivan "In a life & place like this" som är ett utmärkt prov på den inslagna vägen av starkt gitarrspel och vacker stämsång. Året bands ihop och avslutades med en stämningsfull och en något oväntad tolkning av Whams Last Christmas och flera stora TV-framträdande.
Med sommaren avklarad är mer än någonsin på gång, missa inte duons första besök i Karlstad!
Ålder: 18 år | Dörrar: 19.00 | Stagetime ca 20.00 |
Begränsat antal sittplatser. Fri placering

Biljetter & tider

Fredag 9 November 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(NÖJESFABRIKEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Good Harvest - Live på Bar Teatral, NÖJESFABRIKEN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober