Fredag
5
Oktober 2018
NÖJESFABRIKEN Karlstad

ELLEN SUNDBERG SJUNGER KJELL HÖGLUND - LIVE PÅ BAR TEATRAL

Club Pebbles presenterar Ellen Sundberg - En hyllningskväll till Kjell på Bar Teatral!
herrejävlar, denna pina, man orkar inte tvätta sig
dricker kallnat kaffe från igår
och ute är det kallt och mörkt och ruggigt och dimma
men man vänjer sig
man vänjer sig
***
Kjell Höglund är en av landets mest kära och genialiska låtskrivare. Vare sig det handlar om hans hitlåtar såsom Genesarets sjö, En stor stark eller Jag hör hur dom ligger med varandra i våningen ovanför eller mer okända verk så har Kjell Höglund alltid haft förmågan att lyfta livets alla glimtar och mörker. 5 oktober arrangerar vi en intim hyllningskväll till Kjell och vi kan stolt presentera Ellen Sundberg. Americanastjärnan som tidigare i år släppte sin första skiva på svenska, där hon tolkar Kjell Höglunds sånger.
Ellen Sundberg
Fo?r några år sedan var Ellen Sundberg med på en Kjell Höglund- hyllning i samband med Storsjöyran. Inspirerad av detta gjorde Ellen en djupdykning i Höglunds produktion och hittade en fantastisk låtskatt. Texter som är filosofiska, politiska och djupt allmänmänskliga. Poetiska och samtidigt raka och självklara. Många av dem skrivna fo?r 30-40 år sedan men förbluffande aktuella än idag.
Många har längtat efter att höra Ellen sjunga på svenska och nu har hon spelat in ett helt album med Kjell Höglunds sånger. Och trots alla olikheter mellan Kjell och Ellen, i ålder, kön och säkert mycket annat, lyckas hon på ett helt obesvärat och naturligt sätt göra sångerna till sina.

Under kvällen står Club Pebbles bakom skivspelarna och utlovar flera av Kjell Höglunds verk men även bitterljuva alster från andra sorgsna själar.
Detta blir fint, vi ses!
| Ålder: 18 år | Dörrar: 19.00 | Stagetime: 20.00

Biljetter & tider

Fredag 5 Oktober 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(NÖJESFABRIKEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. ELLEN SUNDBERG SJUNGER KJELL HÖGLUND - LIVE PÅ BAR TEATRAL, NÖJESFABRIKEN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti