• Evenemang idag
Lördag
15
December 2018
NÖJESFABRIKEN Karlstad

LUCIFER - LIVE PÅ BAR TEATRAL

Efter en höst med alltifrån avgrundsvrålande döds till mjuka popmelodier avslutar vi säsongen med en tung kväll på Bar Teatral. Vi presenterar stolt, LUCIFER. Endast 120 st biljetter, be quick or be dead!
Underskatta aldrig den hårda musikens förvandlande krafter. Styrkan i riffet, melodin och det ihållande svänget som tillsammans bildar magi som bara de mest inspirerande kan tämja. Tillsammans med Nicke Andersson återvänder nu Johanna Sadonis (ex-The Oath) med ett nytt kapitel i Lucifers historia.
Under kvällen står Roya och Nicole från Pebbles bakom skivspelarna. De bjuder på smutsigt demoniska verk, glammig elegans och tuff och svettig rock att fördärva sig i. På med bootsen! ?
***
LUCIFER: Bildat i Berlin 2014 efter ett plötsligt uppbrott med hennes tidigare band, valde Johanna att skapa Lucifer med målet att kanalisera hennes kärlek för den mörka rocken från 60 -och 70-talet. Inspirerad av allt från Black Sabbath, Deep Purple, Blue Öyster Cult till Steppenwolf, Heart och Fleetwood Mac, teamade hon upp med gitarristen Gaz Jennings (ex-Cathedral) för att skapa ett otämjt sound som gjorde hennes influenser rättvisa. Resultatet blev ett självbetitlat debutalbumsom fick stor uppmärksamhet och enastående recensioner. Fröet till en mycket större musikalisk vision var sått.
2016 då Sadonis fanns sig själv i ett vägskäl efter uppbrottet med den legendariska gitarristen. Fast besluten att fortsätta och inte ge upp den kreativa drömmen om Lucifer fortsatte sångerskan obestridligt framåt tills hon snubblade över en perfekt partner i det andra kapitlet i sagan om Lucifer; Nicke Andersson.
Med sin varierande musikaliska bakgrund med allt från brutal dödsmetall i Entombed till poppig rock n’ roll i Imperial State Electric, har Nicke Andersson redan fått legendstatus. Vad som inte var säkert var hur hans nya partnerskap skulle fungera, eller om det skulle fungera överhuvudtaget. Men efter att ha arbetat ihop på endast en låt insåg båda att detta är början på något nytt och unikt; något som överskrider lata genredefinitioner och istället flaggar för något klassiskt och tidlöst.

| Ålder: 18 år | Dörrar: 21.00 | Stagetime ca 23.00 | DJ's före & efter gig

Biljetter & tider

Lördag 15 December 2018 21:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(NÖJESFABRIKEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. LUCIFER - LIVE PÅ BAR TEATRAL, NÖJESFABRIKEN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December