• Evenemang idag
Fredag
15
Februari 2019
KARLSTAD CCC Karlstad

VIN & DELI 2019 - PROVNING - SYDAMERIKA PÅ FRAMMARSCH

16:00 Välkommen på en resa i tiden i Chile och Argentina fram till idag. Vi förflyttar oss även geografiskt både söder till norr, väster till öster och inte minst i altitud för att förstå varför vinerna är som de är idag. Vi lär oss dessa länders mycket spännande vinhistoria, provar viner på nationaldruvorna Carmenere (Chile) och Malbec (Argentina). Vi lär oss om dessa viners karaktäristika och vad man gärna äter till dem. En spännande introduktion av dessa vinländer som kanske inspirerar dig att följa med Dina Vingårdar på resa till Chile och Argentina, november 2019.
Provningsledare: Janos Pataky, Sommelier och Vinguide med lång erfarenhet från resor till Frankrike, Italien, Sydafrika, Nya Zeeland, Chile och Argentina.
Obs! Köp förköpsbiljetter för ”garanterat” inträde. För att gå på denna provning krävs att man också har en entrébiljett till mässan! Boka biljetter på ticketmaster.se eller köp hos Scalateatern 054-190080
Alla provningar är 60 minuter - åldersgräns: 20 år

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(KARLSTAD CCC). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. VIN & DELI 2019 - PROVNING - SYDAMERIKA PÅ FRAMMARSCH, KARLSTAD CCC

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars