• Evenemang idag
Fredag
22
Februari 2019
NÖJESFABRIKEN Karlstad

LARS BYGDÉN - LIVE PÅ BAR TEATRAL

Lars Bygdéns senaste alster har gjort ett sannerligen starkt intryck på oss såväl som recensenter & fans. Efter att Lars kungjort att han är redo att framföra musiken live kan vi stolt presentera Bar Teatral som ett utav stoppen längs vägen. Varmt välkomna till en unik konsertkväll i Karlstad!
***
Ett farväl, men också en startpunkt för ett nytt liv. På sitt fjärde soloalbum "Dark Companion" tar Lars avsked från sin hustru som gick bort förra året. Det är en naken inblick i en becksvart process fram till det oundvikliga slutet. Men det är också en start för Lars och hans barn i det nya livet. Albumet är föga överraskande Bygdéns hittills mest omskakande men samtidigt hans mest innerliga.
Bygdén bildade 1996 countryrockgruppen The Thousand Dollar Playboys i Sundsvall. Gruppen gav ut två album, fick ett stort genomslag och upplöstes 2002. Han har därefter fortsatt som soloartist på skivbolaget Massproduktion och gav 2005 ut sitt första album under eget namn, Trading Happiness For Songs innehållande bland annat duetten med Ane Brun i låten This Road. 2009 kom Family Feelings och 2012 LB. Bygdén har även gjort ledmotivet till Filip & Fredriks reseprogram ”Grattis världen” och den animerade videon till The Hole från LB blev både Manifest- och Grammisnominerad.

| Ålder: 18 år | Dörrar: 19.00 | Stagetime ca 20.00

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(NÖJESFABRIKEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. LARS BYGDÉN - LIVE PÅ BAR TEATRAL, NÖJESFABRIKEN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April