• Evenemang idag
Lördag
16
Mars 2019
NÖJESFABRIKEN Karlstad

JIREEL - Stora Namn 2019 - Live på Lilla Scenen

Med ett enormt succéår i ryggen och ny musik på G åker Jireel på en omfattande turné som tar honom till Karlstad den 16:e mars. Turnén, som han valt att kalla för ”Stora Namn”, gör han tillsammans med en gästakt per stad så vänta er en storslaget kväll!
JIREEL:
Den artistiska succén var ett faktum, de musikaliska framgångarna och drömmarna uppfyllda och ett nytt liv utstakat redan innan han hade hunnit fylla 18.
Födelsedagen till ära firade han med att släppa albumet ”18” – ett av 2018 års mest omtyckta och kritikerrosade verk från ett av landets mest unika artister.
Singeln "Cataleya" nådde platina-status omgående och från Grammisgalan 2018 gick Jireel med fyra nomineringar och prisad som "Årets Nykomling”. Av Nöjesguiden tilldelades han Stockholmspriset för Musik 2017 och på P3 Guld kammade han hem titeln som ”Årets Artist”.
Nu när året går mot sitt slut är hans namn åter på musik-Sveriges läppar igen, tack vare gästspelet på Stors tolkning av Linnea Henriksson-låten "Säga mig" – en låt som hänger kring Spotify-listornas topplaceringar och streamats över två miljoner gånger på mindre än en månad.

Ålder: 18 år | Lilla scenen | Dörrar: 22.00

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(NÖJESFABRIKEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. JIREEL - Stora Namn 2019 - Live på Lilla Scenen, NÖJESFABRIKEN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April