• Evenemang idag
Onsdag
13
Mars 2019
MOLKOMS FOLKHÖGSKOLA Karlstad

INGRIPANDET

Två bästa vänner visar sig ha helt olika syn på om deras land ska ingripa i en väpnad konflikt. Det som börjar som en vardaglig politisk diskussion utvecklar sig snart till något helt annat och upprörda känslor får både gamla och nya motsättningar att komma upp till ytan. Innan huvudpersonerna vet ordet av hänger hela deras relation på en skör tråd.
Ingripandet är en hyllning till den innerliga vänskapen och en klarsynt betraktelse av dess många fallgropar. Vad händer när livet, i form av kärlek, livskriser och olika åsikter, kommer emellan?
De två rollerna spelas av Per Burell - en av Riksteaterns mest välkända skådespelare och Pelle Grytt, som spelåret 2017/2018 är aktuell i Den goda människan i Sezuan, Den fule och Doktor Faustus på Folkteatern.
För regi står Victor Molino Sanchez.
Ingripandet (originaltitel An Intervention) är skriven av Mike Bartlett, engelsk dramatiker som även skriver för film och tv. På SVT har vi nyligen kunnat se hans dramaserie Doctor Foster.
Pjäsen hade urpremiär på Watford Palace Theatre i England 2014 och blev mycket väl mottagen av både publik och recensenter.
Mer information finns på: www.riksteatern.se

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

77 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April