• Evenemang idag
1-2
Nov 2019
KARLSTAD CCC Karlstad

SKÅL! & CARLSTAD BEER AND WHISKY FESTIVAL 15:00-16:00

NÄR VI TVÅ BLIR ETT!
En skål är en lyckönskan, en hyllning eller en kärleksförklaring. Att skåla kan också betyda att man känner samhörighet och delar inställning till något, därför vill de båda dryckesmässorna Skål! och Carlstad Beer & Whisky Festival höja en gemensam skål.

Carlstad Beer & Whisky Festival och Skål! har samma inställning till vad som skapar en fantastisk mässa: Vi vill bjuda vara gäster på det bästa dryckesvärlden har att erbjuda, både vad det gäller smak och kunskap. Vi delar viljan att skapa en plats att mötas på, full av glädje, med goda smaker och upplevelser, allt i en skön och avslappnad miljö där alla känner sig välkomna.
Denna insikt om en gemensam värdegrund, men också synergierna i våra mässors olika styrkor har gjort beslutet lätt; Carlstad Beer & Whisky Festival och Skål! blir ett!
Den 1:e - 2:e november hälsar vi alla hjärtligt välkomna till CCC i vår första gemensamma tillställning, så kom och höj era glas tillsammans med oss. Vi utlovar en smakfull, hjärtlig och levade fest. Det skålar vi på!
Öppettider Fredag 15.00-21.00 Lördag 13.00-20.00
Biljetterna säljs med en entrétid! Det betyder att biljetten ENDAST GÄLLER SOM INTRÄDE MELLAN dessa klockslag. Sedan får ni självklart stanna tills mässan stänger.
Obs! Köp förköpsbiljetter för garanterat inträde. Boka biljetter på ticketmaster.se eller köp hos Scalateatern 054-190080
Karlstad CCC är kontantfritt.
Åldersgräns: 20 år
Varmt välkomna!

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(KARLSTAD CCC). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SKÅL! & CARLSTAD BEER AND WHISKY FESTIVAL 15:00-16:00, KARLSTAD CCC

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November