• Evenemang idag
Onsdag
3
Juli 2019
KVARTERET ALMEN Karlstad

PERNILLA ANDERSSON

PERNILLA ANDERSSON
Hon kommer tillbaka! Fantastiska Pernilla Andersson öppnar upp årets ”Sommar i Almen” och vi kunde inte vara gladare. Vi fick uppleva en MAGISK musikstund förra året och vi är säkra på att även denna kväll kommer bli något utöver det vanliga.

Pernilla Andersson – Så mycket mer än bara en artist. Låtskrivare, producent, karlstad-favorit och kvinnan bakom: Stiftelsen Pernilla Andersson Dregen – ”En röst för de som inte kan prata för sig själva”. Stiftelsen kommer uppmärksamma kognitiva hjärnsjukdomar som Alzheimers sjukdom, men även ge barn, som på olika sätt behöver stöd, hjälp att få sina röster hörda.
Det blir intimt, det blir mysigt, det blir Almen! Med sig har Pernilla i vanlig ordning sin gitarrist Fredrik Rönnqvist.
Stolar: Sittplats/stol ingår. Onumrerade platser.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(KVARTERET ALMEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. PERNILLA ANDERSSON, KVARTERET ALMEN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juli