• Evenemang idag
Onsdag
13
November 2019
SCALATEATERN KARLSTAD Karlstad

DE OROLIGA

Dramaten på Riksteaterturné med en av sina stora publiksuccéer. Pappan och dottern sitter med en bandspelare mellan sig. Planen är en gemensam bok. Men åldrandet hinner ikapp pappan och samtalen blir oförutsägbara och splittrade.
De oroliga är en lekfull och utforskande roman av Ingmar Bergmans dotter Linn Ullmann, om ett barn som inte kan vänta med att växa upp och om två föräldrar som helst vill vara barn. En berättelse om minnen och glömska och alla historier som utgör ett liv.
Romanen blev en internationell publik- och kritikersuccé och är dramatiserad av Karen-Maria Bille till en pjäs för tre kvinnoroller. I rollerna ser vi Rebecka Hemse, Marika Lindström och ytterligare en skådespelare. För regin svarar Pernilla August.
www.riksteatern.se
Längd: ca 1h45min
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

125 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(SCALATEATERN KARLSTAD). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. DE OROLIGA, SCALATEATERN KARLSTAD

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November