• Evenemang idag
Fredag
12
Juli 2019
NÖJESFABRIKEN Karlstad

BOB HUND

bob hund har med kloka texter och överjordisk musik satt fingret på tillståndet i verkligheten sedan tidigt 90-tal. Nu står det klart att Sveriges bästa liveband sedan 25år tillbaka kommer till fabriken fredagen den 12:e juli!
BOB HUND: Bandet, som äger en förmåga att slå an en sträng i ständigt nya generationer lyssnare, har de senaste tre åren växlat upp sitt turnerande rejält med nästan hundra spelningar runt om i Norden. Höstens spelningar i Sverige 2018 var alla slutsålda & vi ser fram emot en hejdundrande bra tillställning!
De har auktionerat ut sina instrument och lånat utrusning av sina fans, spelat live till stumfilm, satt upp såväl egna operor som festivaler och mycket annat. Under 2018 tog bandet det hela ett steg till och tog över Malmö Lives konserthus för ett år långt extravaganza. Under 12 månader satte bandet upp en rad olika konserter och presenterade en massiv utställning i huset kurerad av Martin Kann.
Bob Hund är ett band som inte bara vågar utsätta sig för osäkra situationer utan rentav tycks betrakta den laddning som då uppstår som ett värde i sig. Kanske själva poängen. En hållning som också gör bandet till något av det mest explosiva och oförutsägbara man kan se på en scen.
Thomas Öberg, Johnny Essing, Conny Nimmersjö, Mats Hellquist, Jonas Jonasson och Christian Gabel. Sex individer som inte passar in men som passar ihop. Tillsammans skapar de en egen värld där verkligenheten speglas i all sin vackra skevhet.
Ålder: 18år | Dörrar: 22.00 | Stagetime: 23.00

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(NÖJESFABRIKEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. BOB HUND, NÖJESFABRIKEN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September