• Evenemang idag
Torsdag
11
Juli 2019
KVARTERET ALMEN Karlstad

JAKOB HELLMAN - UNPLUGGED I KVARTERET ALMEN

Lyckan är total – Jakob Hellman är klar för Sommar i Almen!
Jakob Hellman skrev om historieböckerna och in sig själv med sitt klassiska debutalbum “… Och stora havet” 1989. Albumet har många gånger utsetts till den bästa svenska skivan någonsin. Det blev också det enda han tills dags dato släppt.

För några år sedan gjorde Jakob Hellman comeback live tillsammans med det unga kompbandet Nerverna. Lysande konsertrecensioner och utsålda hus åsido, men den stora grejen var att han för publiken presenterade ett set som till stor del bestod av nytt material.
Nästa livstecknet från Jakob Hellman var en storslagen konsert med Malmö Symfoniorkester på ett utsålt Malmö Live där både gammalt och nytt material kläddes i symfoniskt dräkt.
Sommaren 2018 jobbade han med ett motsatt format. Under en rad datum mötte Jakob publiken i en avskalat akustisk set på vackra sommarplatser som Kackelstugan i Borgholm och Smådalarö Gård och under sensommaren blev det en rad intima konserter. Och nu är det alltså dags för Karlstad. Den 11/7 kommer Jakob och gör en exklusiv akustisk konsert i kvarteret Almen.
Välkomna!
Var: Kvarteret Almen, Karlstad
Stolar: Sittplats/stol ingår. Onumrerade platser.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

71 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(KVARTERET ALMEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. JAKOB HELLMAN - UNPLUGGED I KVARTERET ALMEN, KVARTERET ALMEN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti