• Evenemang idag
Lördag
21
September 2019
NÖJESFABRIKEN, BOKN. 054-190080 Karlstad

ANNERSAND - LIVE PÅ BAR TEATRAL

Annersand, tidigare frontfigur i Molotov Jive, återvänder till sin gamla hemstad för en solospelning på Bar Teatral!
”Som soloartist har jag kunnat göra den skiva jag själv skulle vilja lyssna på. Koka ner allt jag tycker är viktigt till en svensk indieplatta i shoegazeskrud. Låta det ta tid och låta musiken växa ibland. Låta melodierna vara direkta när det behövs. Jag ville skriva om obekväma ämnen. Det finns låtar om svartsjuka, abort, droger, alienation men också om kärlek och att våga drömma i en cynisk tid. Simmande i elektriskt sprakande reverb.” - Anton Annersand
***
ANNERSAND: Han började sin musikaliska bana i indierockbandet Molotov Jive som signade med Bonnier Music när medlemmarna bara var tonåringar. Efter otaliga turnéer i Europa och skivinspelningar i USA så upphörde bandet med all verksamhet efter en spelning på festivalen Umeå Open 2013.
De senaste året har låtskrivaren, litteraturvetaren och sångaren Annersand släppt ifrån sig 3 singlar som visat en ny riktning och musikalisk mognad.
Indiegitarrskrammel som minner om 90-talets shoegazeperiod möter kontemporära svenska texter, inte sällan med en hel del glimmande svärta.
Ålder: 18år | Dörrar: 19.00 | Stagetime ca 20.00

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(NÖJESFABRIKEN, BOKN. 054-190080). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. ANNERSAND - LIVE PÅ BAR TEATRAL, NÖJESFABRIKEN, BOKN. 054-190080

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober