Fredag
18
Oktober 2019
NÖJESFABRIKEN, BOKN. 054-190080 Karlstad

CHRISTIAN KJELLVANDER - LIVE PÅ BAR TEATRAL

Christian Kjellvander kommer till Bar Teatral med sitt senaste album "Wild Hxmans" i bagaget! När höstmörkret åter omslutit Karlstad ser vi fram emot att få lyssna till övertygande låtar i gränslandet mellan folk, blues, americana och jazz där Kjellvander talar till oss om avsked, flykt och sensationen i att anlända till en ny värld.
***
CHRISTIAN KJELLVANDER: I dessa tider, skuggade av mörka moln, fyllda av marginalisering och isolering är artister som Christian mycket nödvändiga för vår själsliga frälsning. Han omfamnar det främmande, okända och söker en känsla av medmänsklighet.
Tillsammans med sitt band skapar 42-åringen ett sound som andas ett pulserande lugn, samtidigt som han slänger sig huvudstupa mellan intimitet och ett dynamiskt, djupt mörker. I stunder känns det som om musiken försvinner, för att sedan blixtsnabbt åter komma till ytan, glänsande transparent!
Ålder: 18år | Dörrar: 19.00 | Stagetime ca 20.00

Biljetter & tider

Fredag 18 Oktober 2019 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(NÖJESFABRIKEN, BOKN. 054-190080). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. CHRISTIAN KJELLVANDER - LIVE PÅ BAR TEATRAL, NÖJESFABRIKEN, BOKN. 054-190080

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September