• Evenemang idag
Lördag
17
Augusti 2019
Bojorten, Christine af Bro Karlstad

Båttur med Bojorten i Karlstad

Nu får alla Karlstadbor en chans att åka med på Christine af Bro en replika av den Holländska fartygstypen Bojort, som är med i Kristinehamns stadsvapen. Bojortarna fraktade järn 1600-1800 talet på Vänern.
En av de populäraste turerna i Kristinehamn är Piratturen där man åker till ön Saxholmen och letar efter en skatt. På turerna i Karlstad kommer pirat att åka med och vi kan utlova en del hyss under den en och en halv timmes långa rundturen…..
Resan passar lika bra för barn som för vuxna och det är samma pris för alla. Barn under 2år är kostnadsfritt och kan endast bokas hos Kristinehamns turistbyrå 0550-88187.
Kläder efter väder, turen genomförs även vid regn. Vid väldigt stark vind ställs turen in. Befälhavaren tar beslut samma dag.
Hundar är ej välkomna ombord. Barnvagnar får tas med ombord endast i mån av plats pga. säkerhetsskäl. Det finns ej flytvästar att låna ut ombord, (räddningsväst som endast används i nödsituation finns). För den som vill ha flytväst kan man ex. låna kostnadsfritt hos Räddningstjänsten. Det finns möjlighet att köpa enklare förtäring, dryck, pirattillbehör och lite souvenirer ombord.
Handikappinformation: Personalen kan inte hjälpa till att lyfta ombord rullstolar men om de som reser med hjälper till är de naturligtvis välkomna ombord. Lyftet är 79 cm nedåt. Det finns en sitthiss för att komma ned under däck i skeppet. Den rullstolsbundne måste kliva ur sin rullstol och sätta sig på hissen för att komma ned under däck på skeppet. Toalett finns under däck.
Turerna avgår från Karlstad Inre hamn.
Det går tre turer under dagen: 11:00, 13:10, 15:30
I mån av plats kan man köpa biljetter direkt vid kaj. Om du ej får plats kommer skeppet vara öppet mellan turerna och det kommer finnas möjlighet att gå ombord en liten stund.
Christine Af Bro har sin hemmahamn i Kristinehamn och gör där under sommartid reguljära turer men även många chartrade turer. Vill du göra en egen tur med företaget, föreningen, släktträffen, bröllopet m.m. vänligen kontakta Kristinehamns turistbyrå för offert.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

76 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Bojorten, Christine af Bro). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Båttur med Bojorten i Karlstad, Bojorten, Christine af Bro

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December