• Evenemang idag
Torsdag
21
November 2019
SCALATEATERN Karlstad

SISTA NATTEN MED GÄNGET - EN SHOW MED TT GRACE

Musiken från den älskade filmen Sista natten med gänget väcks till liv av det populära rockabillybandet TT Grace.
Med sin rock´n roll with doo- wop soul tar TT Grace musiken från ”the golden days” och paketerar den i ett modernt sound. Utan att tumma på svänget, stämsången och frisyrerna. I showen spelar de låtarna från den ikoniska filmen, kryddar med musik som har rötterna i 50-talet och en given plats i varje bilentusiasts spellista.
Oscars-nominerade klassikern Sista natten med gänget (Amercan Grafitti) hade Sverigepremiär hösten 1973. I Sverige fick många bilentusiaster upp ögonen för Hot Rods på grund av den ombyggda Ford som körs i filmen och världen över är det kultrullen nr 1 för bilälskare. I showen plockar TT Grace guldkornen ur filmens hyllade soundtrack av artister som The Beach Boys, Danny and the juniors, Buddy Holly, The Silhouettes och Del Vikings. TT Grace spelar på alla de rockabillyscener som räknas i Sverige och anses vara ett av de allra bästa livebanden i genren. De är flitigt spelade i radio, medverkat i TV bland annat vana Bingolottoartister, med ett flertal album i bagaget utgivna av Atenzia Records. 2018 hade TT Grace över 2 miljoner streams, 396 k fans och spelades i 65 länder på Spotify.
Längd: 2 tim och 30 min, inkl. paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(SCALATEATERN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. SISTA NATTEN MED GÄNGET - EN SHOW MED TT GRACE, SCALATEATERN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari