• Evenemang idag
Lördag
26
Oktober 2019
CLARION HOTEL PLAZA Karlstad

BROR GUNNAR JANSSON

Äntligen dags för intima konserter på Plazas innergård igen! Vi är riktigt glada att kunna presentera Bror Gunnar Jansson med trio på scenen. Förband är karlstadbandet Zulueta. Med andra ord blir det en helkväll i musikens tecken.
Bror Gunnar Jansson
Det händer mycket för Bror Gunnar Jansson under 2019. Hans starka framträdande i På spåret 1 februari har fått mycket stort genomslag. Han turnerar intensivt hela året i bland annat Sverige, Frankrike, Danmark, Kanada, USA, Finland, Tyskland och Nederländerna. I Sverige kommer han turnera som trio, tillsammans med en basist och en trummis.
True crime i musikform. Det kan en kalla Bror Gunnar Janssons fjärde album "They Found My Body In A Bag" som centrerar sig kring ett antal olika mordfall med svensk koppling. På så sätt skiljer det sig från hans tidigare album, på vilka han främst gjort låtar utifrån påhittade historier och karaktärer placerade i ett parallellt universum. Även musikaliskt har den nya skivan till viss del ett nytt sound, då han tagit ett steg längre in i grunge och rock’n’roll-doftande mark medan han hållit kvar andra foten i blues och folk-myllan. Albumet släpps 20 september.
"Gör succé i På spåret ++++" - Aftonbladet
"Trollbinder med sin stenkakeröst 4/5" - DN
”Dags att bluesdoldisen kliver in i rampljuset” – Gaffa
”Ett 10-talets bluesfenomen” – P1 Kultur

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

85 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(CLARION HOTEL PLAZA). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. BROR GUNNAR JANSSON, CLARION HOTEL PLAZA

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari