Nordens i särklass största och populäraste dansband Vikingarna med Christer Sjögren i spetsen har återförenats för ett antal exklusiva framträdanden i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Nu är det klart att succéturnén även gästar Wisbystrand på Gotland den 6 november 2020 för en exklusiv konsert!

Övriga städer som är bokade i dagsläget är Falkenberg, Norrköping, Malmberget, Linköping och Karlstad.


Biljetterna till Gotland, Wisbystrand släpps på lördag den 7 mars kl.10.00 via

Biljetter till alla spelningar hittar ni här hos Ticketmaster!

Här finner ni även biljetter till spelningarna i alla de andra städerna också.

Den fantastiska sagan om Vikingarna tar sin början redan 1960 med Jicoo & The Vikings och på tidigt 70-tal bytte man namn till Vikingarna. Från 1970 talet och framåt har man radat upp mängder med hits på bland annat svensktoppen med låtar som ”På världens tak”, ”Du gav bara löften”, ”Djingis Kahn”, Blue Hawaii”, och många fler i hela norden.

År 1998 låg ”Kan man älska nån på avstånd” på första plats hela 26 veckor på svensktoppen. En otrolig framgång som få artister kan stoltsera med.

Sångaren och ”Hagforsingen” Christer Sjögren anslöt till bandet 1978 och han har sedan dess blivit en av landets allra mest älskade artister.

Under bandets långa framgångssaga hann man även med att släppa 3 album i Tyskland. Dessa sålde i mer än 600 000 exemplar. Totalt har Vikingarna sålt mer än otroliga 12 miljoner skivor i Norden vilket är fullständigt unikt!

2004 gjorde de en avskedskonsert i Arvika men nu -16 år senare - är denna älskade orkester tillbaka igen till stor glädje för alla fans runt om i Norden.

Att fansen har väntat är klart bekräftat bland annat genom att de i somras slog sitt eget publikrekord i Finland från 1980. De två konserter de gjorde i Karlstad sålde ut på rekordtid.

Under 2020 kommer Vikingarna med Christer Sjögren för första gången göra ett fåtal exklusiva konserter inför sittande publik förutom några dansgalor runt om i Norden.

Biljetterna till alla spelningar hittar ni här hos Ticketmaster!

Önskar ni hitta boende på hotell i samband med konserten så följ dessa länkar för rekommenderade lediga boenden:

Hotell & Boende i Falkenberg 6/3

Hotell & Boende i Norrköping 13/3

Hotell & Boende i Malmberget 15/5

Hotell & Boende i Wisby Strand 6/11

Hotell & Boende i Linköping 7/11

Hotell & Boende i Karlstad 6/12