Under året genomförs en rad olika konserter, shower och musikaler i Karlstad. Här har vi samlat några av de föreställningar som genomförs under året.

Vare sig du är sugen på att se en medryckande musikal eller en underhållande standup-föreställning finns det någonting för dig. Nedan hittar du en rad shower som tar plats på scenerna i Karlstad under året.

Bo Kaspers Orkester – 25 april

Bo Kaspers Orkester skulle egentligen ha genomfört sin turné genom Norden under våren 2020 – men gör hösten 2021 ett nytt försök. I slutet av april besöker det folkkära bandet Scala Teatern och utlovar en konsert med en blandning av ny musik och gamla hits.

Johanna Nordström – 14 september

Den välkända komikern Johanna Nordström ger sig i höst ut på sin första soloturné med föreställningen Ring polisen. I mitten av september kommer hon till Scala Teatern i Karlstad och bjuder på en show som kretsar kring polisyrket och kriminalserier.

Babben Larsson – 2 oktober

Under hösten startar komikerdrottningen Babben Larsson sin turné som sammanlagt kommer att innebära besök i drygt 20 svenska städer. I början av oktober är det Karlstads tur, när showen går av stapeln på Scala Teatern.

Thank you for the music – 7 november

Som en hyllning till Björn & Benny och deras stora låtskatt kommer nu showen Thank you for the music. Föreställningen leds av Gunilla Backman, Johan Boding och Kalle Moraeus. Turnén skulle, likt många andra shower och evenemang, ha genomförts tidigare men har nu alltså flyttats till hösten på grund av rådande omständigheter. I början av oktober är det Karlstads tur när gänget kommer till Karlstad CCC.

Pernilla Wahlgren har hybris – 21 november

Efter sin senaste lyckade show Kort, glad & tacksam är nu Pernilla Wahlgren tillbaka med ytterligare en scenshow som lovar samma nivå av underhållning. Ensemblen består till stor del av samma artister och i slutet av november kommer föreställningen till Karlstad CCC.

Tänk på! Vissa av evenemangen kan påverkas av rådande restriktioner gällande covid-19.