Vill du lyssna på bra musik eller ryckas med i en fartfylld musikal? Under sommaren i Karlstad bjuds på en rad olika konserter och shower – här finns någonting för alla smaker.

Nedan har vi samlat några av de största eventen inom dans och musik som tar plats på Karlstads scener i sommar.

Jesus Christ Superstar – 3 juni

I denna hyllade musikal står Ola Salo på scen tillsammans med Peter Jöback, där de spelar Jesus respektive Judas. En musikupplevelse du inte vill missa! Musikalen kommer att sättas upp på en rad stora arenor landet runt – till Karlstad och Löfbergs Arena kommer ensemblen fredag den 3 juni.

Ulf Lundell - 18 juni

Den folkkära artisten ger sig ut på sommarturné och bjuder bland annat på välkända hits från sin karriär. Den 18 juni kommer Ulf Lundell till Karlstad och bjuder på konsert i Mariebergsskogen.

Grease på turné – 19 juni

Få musikaler är så omtyckta och välkända som klassikern Grease. Nu har du chans att se föreställningen med brylkräm och dansskor i fokus i en ny uppsättning. Showen, som är knappt tre timmar lång, genomförs på Scalateatern den 19 juni.

Uggla, Miss Li & Petter – 16 juli

Trion lärde känna varandra under Så mycket bättres jubileumssäsong, och genomför nu en konsertkväll tillsammans. Kvällen beskrivs som en festival med tre fullängdskonserter, där Petter är först ut, Miss Li näst på tur och avslutningsvis Uggla. Den 16 juli uppträder de i Mariebergsskogen i Karlstad.

Lars Winnerbäck – 30 juli

Under sommaren 2022 bjuder Lars Winnerbäck på konserter under bar himmel när han uppträder på festivaler och i slottsträdgårdar runt om i landet. Han kommer med sitt band till Mariebergsskogen i slutet av juli.

Tomas Ledin – 11 augusti

Inget säger väl sommar och sol som en konsert med Tomas Ledin? I sommar ger han sig ut på turné och den 11 augusti har turen kommit till Mariebergsskogen. Här får du chans att uppleva en somrig konsert där du kan njuta av alla Tomas Ledins klassiska hits.