Flyttsugen, mat- och dryckesintresserad eller egenföretagare? Under 2021 anordnas det mässor i Karlstad för alla smaker.

Här hittar du ett axplock av alla mässor som går av stapeln i Karlstad under året.

Carlstad Beer & Music Festival – 4 september

I början av september går Carlstad Beer & Music Festival av stapeln på Nöjesfabriken. Som namnet vittnar om är det här mer än en ölmässa – här får du förutom möjligheten att smaka på öl från en mängd olika mikrobryggerier även ta del av härlig musik och god mat.

Företagssalongen – 9 september

Vill du ha en chans att knyta nya kontakter? Då kan Företagssalongen vara ett bra tillfälle! Mässan genomförs på Elite Stadshotellet i Karlstad den 9 september och är en dag särskilt ägnad till näringslivet. Det blir både möten, föreläsningar och mässa under dagen.

60plus-mässan – 29-30 september

I slutet av september är det dags för Värmlands största seniormässa som tar plats på Tingvallarna i Karlstad. På plats kommer det att finnas utställare från en rad olika branscher, som exempelvis Mode & Skönhet, Vård & Omsorg och Sport & Fritid. Dagarna kantas av såväl föredrag som exempelvis modevisning och underhållning. Entré kostar 60 kronor.

Carlstad Beer & Whisky Festival – 5 november

Den 5 november genomförs dryckesmässan Carlstad Beer & Whisky Festival på Karlstad CCC. Här får du som besöker en chans att bredda dina smakkunskaper inom öl och whisky, samt olika typer av delikatesser.

Bomässan – 15-17 november

Ska du kanske flytta eller bygga nytt? Eller är du bara intresserad av allt som har med hus och hem att göra? I mitten av november är det dags för årets största bygg- och boendehelg när Bomässan går av stapeln på Racketcenter i Karlstad. Här hittar du såväl erbjudanden som inspiration och möjlighet att få hjälp av experter.

Tänk på! Vissa av evenemangen kan påverkas av rådande restriktioner gällande covid-19.