Efter ett par år med pandemi och restriktioner öppnas äntligen scenerna runt om i landet upp igen. Här kan du läsa mer om shower och konserter som tar plats i Karlstad under våren.

I guiden nedan hittar du en sammanfattning av några av de största shower som du kan hitta på Karlstads scener under vårmånaderna.

Stiftelsen – 2 april

I augusti 2020 släppte Stiftelsen ett nytt album, och nu är det äntligen dags för gruppen att ge sig ut på turné med de nya låtarna. Den 2 april är det Karlstads tur när Stiftelsen kommer till Nöjesfabriken och bjuder på konsert.

Thåström – 8 april

En av Sveriges största artister har släppt ett nytt album, och nu ger sig Thåström ut på turné i Skandinavien. Ett av stoppen sker i Karlstad när han kliver upp på scen i Nöjesfabriken.

Mando Diao – 9 april

Mando Diaos turné skulle egentligen ha gått av stapeln i höstas, men blev på grund av rådande omständigheter framskjuten till nu i vår. Turnén kommer efter det senaste albumet ‘I solnedgången’, som är ett album helt på svenska. Till Karlstad kommer den populära gruppen den 9 april och uppträder på Karlstad CCC.

Al Pitcher - My happy place – 17 april

Den brittiske komikern Al Pitcher har gjort succé med sina hyllande stand-up-shower med Sverige i fokus. Efter flera inställda shower på grund av pandemin är det äntligen dags för en ny turné. I mitten av april är det Karlstads tur att bjudas på underhållning när komikern kommer till Karlstad CCC.

Per Gessle – 21 april

Den 21 april kommer en av Sveriges mest folkkära artister till Karlstad CCC. Här kommer du att bjudas på musik från Per Gessles tid i Gyllene Tider, Roxette och som soloartist.

Lena Philipsson – 29 april

Det var under förra sommaren som Lena Philipsson släppte sitt trettonde soloalbum – ‘Maria Magdalena’. Under våren ger hon sig ut på turné där det kommer att bjudas både på klassiska hits och nya låtar. I slutet av april står Lena Philipsson på scen på Karlstad CCC.

Miriam Bryant – 7 maj

För nio år sedan gjorde Miriam Bryant sin debut, och numera är hon en av landets mest populära artister. I november förra året släppte hon sin senaste album ‘PS jag hatar dig’, och nu följer en turné runt om i landet. Den 7 maj kommer hon till Karlstad och uppträder på Nöjesfabriken.

Labero - Goldfingers – 12 maj

Efter att ha bjudit på show i Las Vegas kommer den världsberömde magikern Joe Labero hem till Sverige och bjuder på en rad svindlande föreställningar runt om i landet. Den 12 maj intar han Scalateatern för en oförglömlig show.