Tisdag
8
December 2015
Silkesta gård Karlstad

Inka Shamansk Healing och Ceremonikväll

Samin Chaqui: Att belysa kropp och själ med kraften av rent ljus.

Jag önskar er varmt välkomna denna helt nya och unika ceremoniella kväll där alla som deltar kommer att motta en traditionell shamansk healing. Låt din kropp och energifält belysas under ett starkt ljusbad av högt vibrerande ljus för att låta nya vibrationer leda dig mot framtiden och förankra dig i livskraft, glädje och frihet.


Under denna ceremoniella kväll delar jag tillsammans med några av mina kollegor och elever med oss av en djupt helande Illumination (ljusbadsporcess). Denna helande belysning av din kropp och energifält är en av Q´ero shamanernas mest autentiska behandlingsform. Samin Chaqui betyder på Quechua: att belysa och ge med det renaste ljuset.

Kvällen kommer att börja med en föreläsning om just healing, energi och den helande process du kommer att motta. Senare kommer vi att påbörja healingceremonin som sedan fortskrider under resten av kvällen.

Samin Chaqui Processen:
Samin Chaqui; Vi använder oss av inka shamanernas heliga språk Quechua och öppnar 3 stora kraftcenter i din kropp och i kontakt med energifältet. Vi kallar ner fyra olika högt vibrerande energier i form av ljus för att överföra dessa till fyra pungter i din kropp. Denna ljusbadsprocess stärker och väcker nya dörrar av healing inom din själ, i dina känslor och har en stor påverkan av din fysiska kropps helande.
* Vi riktar energin för att öppna upp ditt hjärta och expandera detta stora kraftcenter.
* Sedan tar vi ned energin av ljus som belyser och helar dina ben i kroppen samt benmätgen.
* Efter det tar vi ner ljus och belyser ditt blodomlopp och använder ljuset föratt balancera din puls.
* Det sista ljuset vi kallar ner är för att stärka och väcka din Aljun Kallpa. Skapelsens kraft inom dig för att skapa och manifesera från en djup plats av helig ömsesidighet och heligt agerande.

Samin Chaqui är en kraftfull men mjuk reningsprocess som jag lärt mig av Q´ero Shamanerna och som jag sedan lärt mina fantastiska elever som nu vandrar den Inka shamanska traditionen.

Under processen renas blockeringar i våra akupunkturmeridianer och chakran i kroppen vilket skapar flöde och fysisk som själslig hälsa.

Alla är varmt välkomna att delta under denna vackra och helande kväll för att möta den Inka Shamanska traditionens visdom, healing och ceremoni .
Ceremonin hålles av Victor Forselius och kostar 400kr inkl fika. (VIKTIGT: Denna föreläsning har ett begränsat antal platser vilket gör att de som anmält sig förväntas att komma)

Anmälan sker till Reneé Eriksson via telefon eller sms. Telefon 070 – 238 83 61.
Betalning sker kontant på plats.

Plats: Silkesta gård, ca 7 kilometer från Skattkärr, gamla vägen mot Väse, sväng höger vid Bygdegård Ekholmen och fortsätt ca 2 kilometer mot Silkesta.

Hemsida: www.kausaypacha.se

Varmt Välkommen!
Tukuy Sonqoymanta, "Av hela mitt hjärta"
Victor Forselius – Hatun Apuchen
Reneé Eriksson – Illiari Chaska

I siffror

29 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1711 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

April