Onsdag
13
April 2016
Scalateatern i Karlstad Karlstad

Sven Ingvars

Onsdag 13/4 kl. 19.00
Torsdag 14/4 kl. 19.00
Onsdag 27/4 kl. 19.30

Sven-Ingvars firar 60-årsjubileum med en handfull exklusiva konserter.
Äntligen är det dags igen för Sven-Erik Magnusson att, med sitt band, ge sig ut på vägarna! 13 & 14 April kommer de till Scalateatern i Karlstad!

Hade någon 1956, året då Sven-Ingvars bildades, sagt till Sven-Erik Magnusson att han efter mer än ett halvt decennium fortfarande skulle göra konserter som hyllad, folkkär och omhuldad musikklenod hade han förmodligen skrattat högt och länge – ända bort till Fryken-sjöarna och den odödliga fröken Fräken.

Men nu när turnébussen i Karlstad packas kan vi konstatera att så är fallet, efter ett otal antal mil samt även ett stundande hyllningsprogram i TV4 producerat av Mats Jankell kommer vi kunna ta del av Sven-Ingvars karriär.

Så räkna med en hitparad av guds nåde från 50-talet och framåt, framförd av ett evigt ungt och evigt taggat Sven-Ingvars – kanske det mest genuina och unika band som det här landet någonsin har producerat.

ca 90min utan paus

Välkommen till Scalateatern!

I siffror

89 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1535 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Scalateatern i Karlstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sven Ingvars, Scalateatern i Karlstad

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj