Tisdag
6
Oktober 2015
Karlstad

Klädinsamling till Asylsökande

Snart är det dags för en stor muslimsk högtid, många asylsökanden är muslimer eller firar högtiden tillsammans med sina vänner så vi vill samla in kläder, leksaker och pengar till godis. Vi kommer åka ut till två asylboende i Kristinehamn och fira muslimska högtiden med de och där kommer era kläder, leksaker och pengar att göra stor skillnad då vi kommer slå in allt ni gett oss för att sedan ge det till de behövda. Vi kommer att lägga upp bilder från de dagarna här på Facebook och allt kommer redovisas.

Ni som inte bor i Värmland eller inte har tillgång att lämna av kläderna kan swisha pengar till oss där allt kommer gå till godis, leksaker och annat som saknas. Numret till swish är: 0739429375.
Allt kommer redovisas här i gruppen med kvitton och bilder.
Vi kommer ha insamling i Karlstad vid ett flertal gånger, mer information om tid kommer.

I siffror

108 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1253 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Karlstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Klädinsamling till Asylsökande, Karlstad

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj