13-14
Mar 2017
Karlstad CCC Karlstad

News55 Seniormässa

Seniormässan kommer till Karlstad

Nu slår News55 upp portarna till seniormässan i Karlstad. Tillsammans med SPF Seniorerna, PRO och SKPF bjuder vi på två intensiva dagar fyllda med glädje och inspiration för seniorer 55+.


Vi ser fram emot en mässa som bjuder på både nytta och nöje. På scen underhåller profiler som artisterna Sten & Stanley, och den före detta polischefen och landshövdingen Björn Eriksson kommer för att tala om kontanter och bankernas strategi för att strypa dessa.

Dessutom har du chansen att höra ett flertal samhällsaktörer debattera viktiga frågor som specifikt berör kommunernas seniorer. Moderator för scenprogrammet är News55:s grundare Artur Ringart.

Medarrangörer till mässan är pensionärsorganisationerna PRO, SKPF och SPF Seniorerna. Det kommer finnas möjlighet för besökarna att få mer information om och engagera sig i de olika organisationernas respektive verksamheter.


Tid och plats:
Karlstad, Karlstad CCC, 13-14 mars
Öppettider: 10.00-16.00

Fri entré!

I siffror

2355 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Karlstad CCC). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. News55 Seniormässa, Karlstad CCC

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli