Lördag
12
Maj 2018
The Rock Bar Karlstad Karlstad

Punkturnén - Moteld 2018

Samtidigt som de etablerade partierna i Sverige oljar upp sina propagandamaskinerier inför valrörelsen så ger sig tre utav landets just ny hetaste punkband ut på sin egen valupptakt. Detta för att utmana maktens symboler och för att bjuda på en punkmässa som sätter dig i ett tillstånd som timmarna före en avresa, som sekunderna innan orgasm.

"Vi är motelden!”

Björnarna
Trallpunkens hopp från Uppsala som spelat ihop med både Strebers och Charta 77. Med fötterna stadigt i PK-myllan ironiserar Björnarna ledigt om heteronormativ, trångsynthet och populism. Med helt nya låtar och fem plattor i bagaget är de ständigt lika aktuella.
https://open.spotify.com/artist/06ZDy2XhBL6QUegO9n2Y4Y

SARDO NUMSPA
Bildades 2009 och levererar högkvalitativ trallpunk på skånska. Trion som består av Sebb, Dogge och Emme är just nu aktuella med sin medverkan på Second Class Kids Records samlingsplatta Fyrtal i punkrock vol 2 och levererar en energisk liveshow i ett frenetiskt tempo.
https://open.spotify.com/track/7LU58klz8MflTBfQziFTRP?si=Dr37xaDg

Djuret
(D)juret är här för att upplysa alla och en var och få fler att följa den trassliga vägen mot frälsning. Deras huvudämne är musik men inom samfundet finns stort rum för det skrivna ordet, politik och konst.
(D)juret vill se mer av solidaritet, gemenskap och samhörighet och mindre av överflöd och kommers.
"Ett av de mer spännande tolkningarna av punk på länge” /Nöjesguiden
https://open.spotify.com/artist/6LuuIrkvKvxRe7mxfloE6k

I siffror

502 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(The Rock Bar Karlstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Punkturnén - Moteld 2018, The Rock Bar Karlstad

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli