• Evenemang idag
Torsdag
20
Februari 2020
KARLSTAD CCC Karlstad

van Keulen & van Beethoven

Den nederländska violinisten Isabelle van Keulen är en skicklig violinist, viola-spelare och orkesterledare, som förutom att hon är en fantastisk musiker, gjort sig känd för sin karismatiska utstrålning. Van Keulen inleder konserten som solist samt spelande ledare i Beethovens Violinkonsert, vilken räknas till en av de mest spelade violinkonserterna. Efter paus hör vi Symfoni nr 7, en av Beethovens mest glädjefyllda symfonier. Den påminner oss om att hans väsen inte bara var mörkt och dystert. Alla satserna är utpräglat rytmiska. Den andra satsen fick så mycket applåder under uruppförandet att den måste spelas en gång till! Att han med ett så pass enkelt tema lyckas skapa musik som berör, visar på genialitet. Efter att ha hört den intensiva sistasatsen sa C.M. von Weber att Beethoven var ”klar för dårhuset”!
Ludwig van Beethoven: Violinkonsert
Ludwig van Beethoven: Symfoni nr 7
Solist och dirigent: Isabelle van Keulen

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(KARLSTAD CCC). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. van Keulen & van Beethoven, KARLSTAD CCC

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti