• Evenemang idag
Tisdag
31
December 2019
Wermland Operas Stora scen Karlstad

Stjärnorna i baren

Gnistrande vintershow på Wermland Operas Stora scen
Det blir högklassig show på Wermland Operas Stora scen under hela december månad. Med Wermland Operas orkester som bakgrund kan våra stjärnor Cecilie Nerfont Thorgersen, Anna-Maria Krawe, Christer Nerfont, Richard Hamrin och Ole Aleksander Bang glittra i baren med Frank Sinatra, Zarah Leander, låtar ur kommande musikalen Måndag hela veckan, en och annan operaaria och givetvis musik som ger en härlig pirrig julkänsla!

Som publik får även du glänsa i baren! Redan en timme före showstart, kl 19, är baren vid scenkanten öppen. Med både mat och dryck kan du mingla i salongen med artister och övrig publik. Baren förblir dessutom öppen under hela första akten och fram till pausens slut. Det är endast tillåtet med alkohol på parkett i salongen. Den som sitter på balkongerna kan mingla i baren före konsertens start, men kan inte ta med sitt glas upp på balkongerna. För publiken på första och andra balkong finns serveringen i Klara's operacafé öppen i spegelfoajén som vanligt.
Läs mer på wermlandopera.com

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Mer nöjen på Wermland Operas Stora scen
Onsdag 24 Juni 2020
I siffror

380 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Wermland Operas Stora scen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Stjärnorna i baren, Wermland Operas Stora scen

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj