• Evenemang idag
Fredag
7
Februari 2020
NÖJESFABRIKEN Karlstad

tAKiDA

tAKiDA slår på stort och firar sitt 20-årsjubileum med turné där Karlstad står som ett självklart stopp på vägen!
***
TAKIDA: Bandet som idag stolt kan kalla sig för en av Sveriges främsta rockband bildades 1999 och slog igenom rejält med debutalbumet ”Make You Breathe” år 2006. Året därpå släpptes albumet ”Bury The Lies” som innehöll hitsingeln ”Curly Sue” som låg på förstaplatsen P3s Tracklista i tio veckor och på Svensktoppen i 54 veckor.
Förra året började de arbeta med skivbolaget BMG där de släppte singeln ”Master” som blev början på ett nytt kapitel för Takida. Samarbetet blev en internationell succé med slutsålda spelningar och en större fan-skara.
2020 markerar bandets 20-årsjubileum, en imponerande milstolpe, vilket de uppmärksammar med en rikstäckande turné på totalt 17 stopp, inklusive fyra spelningar i våra nordiska grannländer Norge, Finland och Danmark.
"Det känns som om vår resa precis börjat och nu vill vi visa vad vi åstadkommit. Tack alla och följ med oss på resan vidare i vår!"
Ålder: 18år | 21.00-02.00 | Stagetime ca 23.00 | Rock DJ före & efter gig |

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(NÖJESFABRIKEN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. tAKiDA, NÖJESFABRIKEN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April