• Evenemang idag
Onsdag
11
December 2019
TINGVALLAKYRKAN Karlstad

ÅSA JINDER

Välkomna att vaka in julen med ett glittrande konsert-program med Åsa Jinder! Ett program som Åsa bygger med sin egna fantastiska repertoar kring ett knippe allsånger knutna till julen. Svenska folkets intresse av allsång är bevisligen stort och att tillsammans med Åsa möta julen med bland andra ”Jul jul strålande jul” och ”Det strålar en stjärna” (eller ”När det lider mot jul”…) kan inte bli annat än mysigt.
Åsa Jinder är en av våra mest folkkära och välmeriterade artister. Hon har erhållit H.M Konungens medalj i 8:e storleken i högblått band för sina betydande insatser som riksspelman. Åsa har sommarpratat, spelat på Nobelfesten, och vunnit Eurovision Song Contest. Hon har verkat internationellt i ett stort antal länder, framfört sina egna älskade sånger och melodier i svenska konserthus, kyrkor och bygdegårdar i över fyra decennier. Hennes musikaliska och trollbindande närvaro är genuin, hennes briljanta mellansnack och osvikliga kontakt med publiken unik.
Nu gästar äntligen Åsa Jinder Karlstad och närmare sagt Tingvallakyrkan.
Välkomna och sjung in julen med oss.
När: 11/12 19.00
Var: Tingvallakyrkan, Karlstad
Onumrerade platser.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

191 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(TINGVALLAKYRKAN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. ÅSA JINDER, TINGVALLAKYRKAN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj