• Evenemang idag
Måndag
30
Mars 2020
SCALATEATERN Karlstad

RONGEDAL & VÄNNER - SCALAR AV: HEMLIG GÄST

Karlstad-bördiga Bröderna Rongedal bjuder på musikaliska måndagar på hemmaplan med helt nya "Rongedal & Vänner SCALAr av". Föreställningarna som går av stapeln i mars 2020, är exklusiva för Scalateatern och har inspirerats av programmet "Sommar i P1".
Under fyra måndagar får publiken möta en mer avskalad och lite mer sårbar sida hos den gäst som bröderna Rongedal bjudit in. Artisterna har bröderna valt utifrån deras privata relation till dem och på grund av deras nyfikenhet på gästernas personliga relation till musiken. ”Det är en fin idé där man kommer nära gästen i fråga. Vår vinkel är att inte berätta allt som hänt i gästens liv utan att ha en musikalisk ingång. Ta upp låtar som varit viktiga, inspirerat eller varit till tröst, och att göra det hela live på en scen”, säger Magnus Rongedal.
9 mars - Kristoffer Appelquist
Med sin sceniska närvaro och sitt osvikliga intresse för musik kommer Kristoffer att skapa en kväll med intuitiv snabbhet och eftertänksamhet, humor och allvar på samma gång. ”Äntligen får vi stå på samma scen!” Hur hamnade ens skåningen i Sunne? Och kan han verkligen sjunga..? Hur har kulturen i Fryksdalen påverkat honom och vilka låtar finns på hans spellista?
16 mars - Janne Schaffer
Myten, legenden, mannen med tungan rätt i mun med hela Sverige som har personifierat gitarren så länge vi kan minnas. ”För oss är han även ”Zebran” som guidat oss bananflugor i Electric Banana Bands djungel”. Här får vi ta del av en annan sida av Janne. Han som medverkat överallt – vad finns kvar på hans ”Music bucket list”? Kanske något kan uppfyllas här och som vi får ta del av?
23 mars - Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson
Denna generösa, galna, mjuka underbara uppenbarelse kommer med sin person sprida kärlek och glädje i hela salongen. Låtval och berättelser ur ett hjärta från Gävle som vi bara vill ha mer av. I vilken låt hittade Lars-Åke Babsan? En mer rosa kväll kan man inte önska. Eller kommer vi få möta en helt annan sida av Lars-Åke och Babsan som kommer fram tack vare den musikaliska berättelsen?
30 mars - ?
Ett spännande frågetecken som kommer rätas ut efter hand och vi ser fram emot att skapa ännu en helt unik måndagskväll! Vem är gästen? Är det ens en gäst? Är det publiken som..? Nu har vi gjort vårt val av artister, låt oss se vad som händer när vi bjuder in en gäst på helt andra grundkriterier.
Längd: ingen uppgift ännu.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080.
Välkomna till Scalateatern!

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(SCALATEATERN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. RONGEDAL & VÄNNER - SCALAR AV: HEMLIG GÄST, SCALATEATERN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September