• Evenemang idag
Fredag
14
Februari 2020
VÄRMLANDS MUSEUM Karlstad

NINO RAMSBY - LIVE PÅ VÄRMLANDS MUSEUM

Med osedvanlig närvaro och en aldrig sinande nyfikenhet har multiinstrumentalisten, låtskrivaren och sångaren Nino Ramsby ända från början förtjänstfullt kryssat mellan och tvärsöver genrerna i dryga tiotalet uppmärksammade grupper och projekt: Hårt rockande Salt, den melankoliska poporkestern Grand Tone Music, elektronicabandet Baxter, samarbetet med Nashvillebaserade Brent Hunter i ”The World” är några exempel.
I drygt ett decennium har Nino varit ut på vägarna och spelat i ett mer minimalistiskt format. Ensam med röst och gitarr framför han med oerhörd närvaro sina verk om sorg, förtryck, kamp, resning och förförandets konst.
Nino för en politisk kamp, en kamp för friheten, en kamp för att alla ska ha rätten att accepteras precis som de är, en kamp för att alla ska få plats och ska ha samma rättigheter i det här samhället. Han påminner oss även om den kamp varje människa själv bör föra, kampen för sin egen inre frihet, den frihet som varje människa har ansvar att formulera inför sig själv och sedan sträva efter.
I samband med konserten på Värmlands Museum rekommenderar vi ett besök hos restaurang Matbruket. Boka bord via www.matbruket.se
Salongen öppnar ca 15 minuter före konsertstart. Varmt välkommen!
Längd: Ca 60 min. Ingen Paus.
Ingen åldersgräns. Onumrerad sittplats.
Mer info på varmlandsmuseum.se

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
Mer nöjen på VÄRMLANDS MUSEUM
Lördag 22 Augusti 2020
I siffror

142 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(VÄRMLANDS MUSEUM). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. NINO RAMSBY - LIVE PÅ VÄRMLANDS MUSEUM, VÄRMLANDS MUSEUM

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Augusti