• Evenemang idag
Måndag
23
Mars 2020
SCALATEATERN Karlstad

RONGEDAL & VÄNNER - SCALAR AV: BABSAN + KRISTOFFER APPELQUIST = SANT!

Molkom-bördiga Bröderna Rongedal bjuder på musikaliska måndagar på hemmaplan med helt nya "Rongedal & Vänner SCALAr av". Föreställningarna som går av stapeln i mars 2020, är exklusiva för Scalateatern och har inspirerats av programmet "Sommar i P1".
Under fyra måndagar får publiken möta en mer avskalad och lite mer sårbar sida hos den gäst som bröderna Rongedal bjudit in. Artisterna har bröderna valt utifrån deras privata relation till dem och på grund av deras nyfikenhet på gästernas personliga relation till musiken. ”Det är en fin idé där man kommer nära gästen i fråga. Vår vinkel är att inte berätta allt som hänt i gästens liv utan att ha en musikalisk ingång. Ta upp låtar som varit viktiga, inspirerat eller varit till tröst, och att göra det hela live på en scen”, säger Magnus Rongedal.
Babsan + Kristoffer Appelquist = SANT!
Bröderna Rongedal för nu samman de båda vännerna Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson och Kristoffer Appelquist i en och samma föreställning! I ”Rongedal & Vänner SCALAr av” den 23:e mars får vi stifta närmare bekantskap med de båda gästerna och höra om deras relation till musiken. Kristoffers humor och stora musikintresse tillsammans med Lars-Åkes sceniska närvaro och glamorösa alter ego, bäddar för en riktigt inspirerande och underhållande kväll.

Info Kristoffer:
Viktig information om ”Rongedal & Vänner SCALAr av: Kristoffer Appelquist”.
Föreställningen den 9:e mars flyttas till den 23:e mars där Kristoffer Appelquist istället gör gemensam sak med Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson.

Info Babsan:
Inför ”Rongedal & Vänner SCALAr av: Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson”.
Föreställningen den 23:e mars får sällskap utav ingen mindre än Kristoffer Appelquist!
Bröderna Rongedal för nu samman de båda vännerna Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson och Kristoffer Appelquist i en och samma föreställning, där vi får stifta närmare bekantskap med de båda gästerna och höra om deras relation till musiken. Kristoffers humor och stora musikintresse tillsammans med Lars-Åkes sceniska närvaro och glamorösa alter ego, bäddar för en riktigt inspirerande och underhållande kväll.
Längd: ingen uppgift ännu.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080.
Välkomna till Scalateatern!

Biljetter & tider

Måndag 23 Mars 2020 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(SCALATEATERN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. RONGEDAL & VÄNNER - SCALAR AV: BABSAN + KRISTOFFER APPELQUIST = SANT!, SCALATEATERN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April