• Evenemang idag
Lördag
24
Oktober 2020
CLARION HOTEL PLAZA Karlstad

FRANSKA TRION

Det var flera år sedan sist men nu kommer Franska Trion äntligen tillbaka till Karlstad. Närmare sagt till Visklubben Hallen och Clarion Hotel Plazas mysiga innergård. Sedan starten 2002 är Franska Trion idag ett kultförklarat band som sakta men säkert spelat till sig en allt större publik. Musiken är ett kapitel för sig och det är svårt att jämföra den något annat. Bandet är aktuella med sin tionde skiva Dom Ensammas Planet.
Dom som sett det vet, för de oinvigda har bandets liveframträdanden en intensitet och närvaro som inte liknar något annat.
Det är sturm und drang och det är duende. Texterna har ett oerhört driv och forsar fram sorgligt, extatiskt, lysande och ibland ganska komiskt, med hjälp av rytmens och rimmens magi.
Deras personliga prägel lyfter fram något alldeles allmängiltigt och blir därför också väldigt drabbande.
Välkomna till Clarion Collection Hotel Plazas innergård.

Biljetter & tider

Lördag 24 Oktober 2020 21:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

331 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(CLARION HOTEL PLAZA). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. FRANSKA TRION, CLARION HOTEL PLAZA

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober