• Evenemang idag
Torsdag
2
April 2020
CLARION HOTEL PLAZA Karlstad

ANNA STADLING TOLKAR JOHNNY CASH

Tillsammans med musikerna och vännerna Andreas Nordell och Pecka Hammarstedt tolkar Anna Stadling också Johnny Cash-låtar. Trion som började spela tillsammans (för nu nästan 3 år sedan) hittade direkt ett härligt format som snabbt ledde till ett projektet som växte. Efter några konserter utvecklades projektet till att också omfatta körer av varierande storlekar. I mars 2013 släpptes albumet, utan körer, men under den rosade turnén som följde ingick också spelningar med många körer runt om i Sverige.
– Att dra igång ett projekt med låtar av och med en legend som Johnny Cash kan säkert tyckas va ett självmordsprojekt. Jag var till en början helt benägen att hålla med. Ändå är det ibland så att man måste följa ingivelser och lust som poppar upp och plötsligt driver på. Det var något som satte igång så fort vi började ta oss an materialet. Vi hittade en ingång till ett möte både mellan oss som musiker men också till låtarna som ingen av oss tidigare sett eller känt förrän nu. Det blev egentligen ett mycket mer speciellt projekt än vad jag trodde själv från början, säger Anna Stadling.
Varmt välkomna till Clarion Collection Hotel Plazas innergård.
Spelplats: Clarion Collection Hotel Plaza, Karlstad
Datum och tid: 2/4 20.00, insläpp från 18.00
Sittplats, onumrerat.

Biljetter & tider

Torsdag 2 April 2020 20:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

54 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(CLARION HOTEL PLAZA). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. ANNA STADLING TOLKAR JOHNNY CASH, CLARION HOTEL PLAZA

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April