• Evenemang idag
Lördag
30
Oktober 2021
SCALATEATERN Karlstad

VISION - ABBA TRIBUTE

Lördag 20 Mars kl 19.00 kommer succéshowen Vision - A tribute to ABBA tillbaka till Scalateatern.
Vision - ABBA hyllningens nu legendariska show har uppträtt Europa runt inför slutsålda spelställen i snart 20 år!
Ni kan räkna med en afton fylld av alla ABBA's bästa hits, delvis fartfyllt men också med egen arrangerade akustiska Abba-låtar då vi ger publiken en chans att andas ut. Hela showen är ihopsydd med mycket komik, fin ljussättning och en underbar stämning i ABBAs tecken.
Med en kombination av tvåspråkig komik (svenska och engelska), imponerande sångharmonier, precisa dansrutiner, spektakulära klädbyten, extremt talangfulla sångare och musiker samt mycket publikmedverkan så ger Visions ABBA-hyllning dig en upplyftande, gemytlig och minnesvärd teatralisk upplevelse.
Bandet bildades i London 1999 och under 2014 flyttade Natalie och Jim (som spelar karaktärerna ”Agnetha" och ”Benny”) showen till Sverige och fortsätter här att underhålla publik med sina utsålda shower.
Det finns ABBA tributer... och så finns det Vision! Vi har i alla våra aktiva år eftersträvat att differentiera oss och att kunna erbjuda vår publik en show som får folk att gå hem med ett leende på läpparna och att samtidigt få ett bestående glatt musikaliskt minne.
En verkligen superb och härlig show som lämpar sig för ålderspannet 0-100 år!
Mina damer och herrar, vi ger er en…
VISION!!!
Längd: ca 2tim inkl. paus
http://glitterproductions.co.uk/abbatribute-band-abbavision/

Biljetter & tider

Lördag 30 Oktober 2021 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

634 st

har besökt evenemanget på Karlstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(SCALATEATERN). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. VISION - ABBA TRIBUTE, SCALATEATERN

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj