• Evenemang idag
Fredag
23
Juli 2021
Nöjesfabriken Karlstad

Tomas Andersson Wij + Jonathan Johansson

Ålder: 18år | Dörrar till Innergården: 16.00 | Stagetime ca 20.00 | Begränsat antal sittplatser - Kom i tid!

ÄNTLIGEN! Det känns smått overkligt och samtidigt helt fantastiskt att återigen få öppna upp Innergården och bjuda in till livemusik utomhus. 23 juli är det dags för en Tomas Andersson Wij och Jonathan Johansson att stanna förbi Karlstad för en redan nu klassisk spelning på Innergårdens scen.

Turnerar ihop!
Tomas Andersson Wij och Jonathan Johansson turnerar ihop. Tomas Andersson Wij och Jonathan Johansson går långt tillbaka. Tomas farfar och Jonathans morfar var resande predikanter från Jämtland och bästa vänner. Deras barnbarn blev två av Sveriges mest uppmärksammade artister och textförfattare. Kyrkans gamla sånger, som båda artisterna fick med modersmjölken, ekar i deras popmusik och ger den en omisskännlig nerv. Under 2020 har de släppt varsitt hyllat album, men de planerade turnéerna stoppades av p andemin. Så i sommar kommer det nya materialet att spelas live för första gången. Idén är att tillsammans med några gitarrer och Andreaz Hedén på keyboards klä av de ofta storslagna låtarna, göra favoriter ur varandras kataloger och samtala på scen.

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nöjesfabriken). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Tomas Andersson Wij + Jonathan Johansson, Nöjesfabriken

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober