• Evenemang idag
Torsdag
12
Augusti 2021
Nöjesfabriken Karlstad

Markus Krunegård

Ålder: 18år | Dörrar till Innergården: 16.00 | Stagetime ca 20.00 | Begränsat antal sittplatser - Kom i tid!

Det känns overkligt och samtidigt helt fantastiskt att återigen få öppna upp fabriken och få släppa ut livemusiken igen. Sommaren på Innergården 2021 är redan historisk. Markus Krunegård har satt avtryck vid ett flertal tillfällen både på Innergården och på Stora Scen här på fabriken. VI ser fram emot en av den här sommarens bästa och svettigaste konserter på Innergården.

MARKUS KRUNEGÅRD
Sommaren 2021 tar Markus Krunegård sitt nya och hyllade album "TUTTI FRUTTI - från lokalen under sushin" på turné.

När Krunegård hösten 2020 klev in i Så Mycket Bättre var det som en av landets absolut största artister. Efter flera utsålda turnéer har han satt en helt egen standard för hur pop på svenska ska låta. På sju album har han fler hitsinglar än de flesta svenska artister kan räkna till och redan till hösten väntas nästa album från den produktive Prinsen av Peking.

Men först blir det turné!

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nöjesfabriken). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Markus Krunegård, Nöjesfabriken

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober