• Evenemang idag
Lördag
4
September 2021
Nöjesfabriken Karlstad

CARLSTAD BEER & MUSIC FESTIVAL

CARLSTAD BEER & MUSIC FESTIVAL - SCHEMA OCH PRISER LÖRDAG 4 SEP

Session #1

12.00 - 16.00

Paus (omroddning)
16.00 - 17.00

Session #2
17.00 - 21.00

Efterfest
22.00 - 02.00

En unik ölfestival där inte bara ölet är i fokus, utan även musiken och maten. Lördagen 4 september öppnas dörrarna till Nöjesfabriken där du har möjlighet att uppleva årets ölhändelse. Du kommer få smaka på mängder av exklusiva samt originella öl från en mängd olika microbryggerier från runt om i världen.

Lördagen som består av två olika ”sessions”, en dag och en kväll samt en efterfest gör att ni har möjligheten att skräddarsy er upplevelse. Självklart går det bra att boka båda ”sessions” om man önskar eller endast en, eller varför inte båda ”sessions” plus efterfest!? Det kommer att finnas massor av god och vällagad mat under hela dagen runt om på Nöjesfabriken. Maten kommer att ha en genomgående Amerikansk södern känsla med allt som det innebär.

I entrépriset ingår ditt egna ölglas och ölbiljetter bokar du även här på sajten när du köper din biljett, eller köper på plats. Varje ölbiljett ger dig 10cl per biljett och du väljer själv vilka öl du vill testa. Vilka typer av öl som bryggarna tar med sig kommer att presenters närmare inpå evenemanget. Även vilka bryggerier som är på plats kommer att meddelas regelbundet under våren. Men vi vågar lova att det kommer vara högkvalitativa och häftiga bryggare på plats!

Senare på kvällen blir det efterfest! Bra dj´s, livemusik, god stämning och gott sällskap blir den perfekta avslutningen på en lång och smakfull dag.

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nöjesfabriken). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. CARLSTAD BEER & MUSIC FESTIVAL, Nöjesfabriken

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober