• Evenemang idag
Fredag
1
Oktober 2021
Nöjesfabriken Karlstad

The Haunted + Damien

Ålder: 18år | 21.00-01.00 | Kristallbaren | Metal Clüb DJ före & efter gig

"För 10 år sedan stod banden tillsammans på Nöjes senast. Nu är det äntligen dags igen att låta denna krutdurk av hardcore & thrash brisera så teglet skakar på fabriken. Vi ses framför kravallen!" - Ola Bergli, Metal Clüb Karlstad

Karlstad Metalcoholics bjuder in till en explosiv kväll med The-Haunted & Damien live på stora scen

***

DAMIEN bildades 2003 i Karlstad. Bandet är känt för sitt intensiva och kompromisslösa sound, såväl på skiva som live. Musiken beskrivs bäst som en crossover av metal och hardcore.

Två nya låtar är färdiga att släppas under våren med tillhörande videos lagom till spelningen. Förra gången banden delade scen small det till med sådan kraft under Damiens uppträdande att proppskåpet gav vika... Det finns alla förutsättningar för en rejäl påsksmäll den här gången!

THE HAUNTED har sedan starten 1996 legat i frontlinjen för svenskproducerad thrash metal! Vid två tillfällen har bandet vunnit en Grammis i kategorin ”Årets Hårdrock”: år 2000 för plattan ”The Haunted Made Me Do It” och tre år senare för ”One Kill Wonder”.

Bandet har under åren turnerat runt jordklotets alla hörn, men har trots detta inte svikit sina svenska fans, snarare tvärtom. De har alltid varit måna att inte bara uppträda i våra större städer vilket de införlivar även den här vändan när de beger sig ut på vägarna under påskhelgen nästa år!

Boka på Tickster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nöjesfabriken). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. The Haunted + Damien, Nöjesfabriken

POPULÄRT I Karlstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Karlstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Karlstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober